Even geduld

Lingerie Caline Nieuwpoort icon Lingerie Caline Nieuwpoort logo Home Verkennen Over Disclaimer Mijn Account Winkelmandje Checkout Dames Heren Uni Meisjes Jongens

Ondernemingsgegevens 

Caline Kust BV 

Adres: Elzenlaan 23 

8670 Koksijde 

Mail: info@caline.be 

Tel: 058/236442 

Ondernemingsnummer: BE 0840 681 776 

 

Artikel 1: algemene bepalingen 

De e-commerce website van Lingerie Caline (Caline Kust BV) biedt haar klanten de mogelijkheid om de producten uit haar webwinkel online aan te kopen. 

Bij het plaatsen van de bestelling via de webwinkel stemt de klant in met onderstaande verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden. 

 

Artikel 2: aanbod 

De catalogus in de webwinkel van Lingerie Caline wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.

In principe is een artikel dat niet meer leverbaar is, ook niet zichtbaar of ter beschikking in de webwinkel. 

Lingerie Caline beschikt over één voorraad voor zowel de fysieke winkel als de webwinkel. Klanten in de fysieke winkel hebben voorrang op deze voorraad.

Behoudens fouten is het in zeldzame gevallen mogelijk dat er niet-leverbare artikels toch worden aangeboden in de webwinkel.

In dit geval wordt de klant altijd persoonlijk en zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht.

De betaling wordt desgevallend binnen de 14 dagen en zonder kosten terugbetaald.

We vragen hiervoor uw begrip. 

Lingerie Caline heeft het recht een bestelling te annuleren indien de weergegeven prijs niet correct is of er een actie niet volgens onze voorwaarden wordt nageleefd. 

Wanneer de klant specifieke vragen heeft over bv. Maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij de klant om vooraf contact op te nemen met ons. 

 

Artikel 3: prijs 

Alle prijzen in onze webwinkel staan vermeld in euro en zijn inclusief BTW. Bestellingen vanaf 75,00 EUR worden gratis naar de klant verzonden, er worden geen extra kosten aangerekend.

Bij bestellingen onder 75,00 EUR wordt er een verzendkost van 6,00 EUR aangerekend. 

De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven.

De bijhorende foto’s zijn decoratief bedoeld en kunnen elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs. 

 

Artikel 4: betalingen 

Alle online betalingen worden verwerkt via MultiSafePay.

De bestelling kan betaald worden met Bancontact, Maestro, Visa, Mastercard en Ideal.

Na betaling is je bestelling definitief en wordt er een mail verzonden met bevestiging van bestelling en betaling.  

Binnen België worden bestellingen vanaf 75,00 EUR gratis naar de klant verzonden, er worden geen extra kosten aangerekend.

Bij bestellingen onder 75,00 EUR wordt er een verzendkost van 6,00 EUR aangerekend.

Voor leveringen naar Frankrijk of Nederland wordt er altijd 9€ verzendkosten aangerekend. Andere landen kunnen niet worden aangeleverd. 

 

Artikel 5: Levering van goederen 

Leveringen worden uitgevoerd door Bpost. De klant kan kiezen om de bestelling te laten leveren op het door hem opgegeven adres of in een postpunt.

Lingerie Caline streeft ernaar het bestelde artikel te leveren binnen de 5 werkdagen na ontvangst van betaling. Een strikte levertermijn kan echter niet worden gegarandeerd. 

Elke zichtbare beschadiging of kwalitatieve tekortkoming van een artikel bij de levering, moet onverwijld binnen de 7 dagen na ontvangst door de klant worden gemeld aan Lingerie Caline. 

 

Artikel 6: retourneren – herroepingsrecht 

De klant beschikt over een termijn van 14 kalenderdagen om de goederen terug te sturen. Bij het terugsturen dient er een retourformulier bijgevoegd te worden.

Het retourformulier kan u terugvinden onderaan de webshop.

De goederen kunnen op vertoon van het kasticket gratis worden teruggebracht in de fysieke winkel: Lingerie Caline, Albert I Laan 269, 8620 Nieuwpoort.

De bestelling kan ook per post worden teruggestuurd. De kosten voor retour zijn voor rekening van de klant. 

Uitzondering: het herroepingsrecht kan niet worden ingeroepen voor ondergoed om hygiënische- gezondheidsredenen. 

De bestelling dient samen met het retourformulier te worden verzonden aan volgend retouradres: Lingerie Caline, Albert I Laan 269, 8620 Nieuwpoort. 

Lingerie Caline zal het bedrag van de geretourneerde artikels zo spoedig mogelijk, doch ten laatste binnen 30 dagen na de terugzending betalen. 

Het geldelijk terugstorten van goederen kan enkel op items die aangekocht werden via de webwinkel. Items in de fysieke winkel aangekocht kunnen geruild worden voor een waardebon of goederen. 

Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het artikel slechts mag inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.

Teruggestuurde artikelen mogen gepast worden, maar mogen niet gebruikt zijn.

Wanneer een artikel een waardevermindering is ondergaan door het gebruik van de klant zal dit ten laste van de klant in rekening gebracht worden.  


Artikel 7: garantie 

De wettelijke garantie is van toepassing op alle geleverde goederen en geldt vanaf de datum van levering.

Bij vaststelling van een zichtbaar gebrek moet de klant Lingerie Caline binnen de 7 dagen na ontvangst inlichten.

Elk onzichtbaar gebrek dient binnen een termijn van 2 maanden na vaststelling door de klant worden gemeld, hierna vervalt elk recht op herstelling of vervanging. 

De wettelijke of commerciële garantie is nooit van toepassing op defecten die ontstaan als gevolg van het niet naleven van de gebruiksinstructies, slecht onderhoud, ongelukken, valpartijen of elk ander abnormaal of incorrect gebruik. 

Defecten die zich manifesteren na een periode van 6 maanden volgend op datum van aankoop, desgevallend levering, worden geacht geen verborgen gebreken te zijn, behouden tegenbewijs door de klant. 

Verwenbonnen aangekocht op de webshop zijn 1 jaar geldig.


Artikel 8: klantendienst 

De klantendienst van Lingerie Caline is bereikbaar op het telefoonnummer +32 58/23 64 42, via e-mail op info@caline.be of per post op het volgende adres Lingerie Caline, Albert I Laan 269, 8620 Nieuwpoort.

Eventuele klachten kunnen hieraan gericht worden. 

 

Artikel 9: wijziging voorwaarden 

Lingerie Caline behoudt zich het recht de algemene voorwaarden te veranderen. 

 

Artikel 10: geschillen 

Het Belgisch recht is van toepassing.

Alle geschillen die voortvloeien uit overeenkomsten tussen de onderneming en de consument vallen onder de uitsluitende bevoegdheid van de rechtbanken van het arrondissement Veurne, gelegen te België.

De consument kan zich ook wenden tot het ODR-platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage). 

 

Albert I laan 2698620 - Nieuwpoortinfo@lingeriecaline.beLingerie Caline Nieuwpoortwww.lingeriecaline.be Retourdocument