Lingerie Caline Koksijde

Al 25 jaar lang vindt u lingerie Caline in de Zeelaan 231 in Koksijde. In juli 2011 werd de winkel overgenomen door Heidi Van Staeyen. Haar grote droom, een eigen lingeriezaak, werd hiermee waargemaakt. Caline Koksijde richt zich vooral op dames die op zoek zijn naar goed passende, kwaliteitsvolle lingerie en badmode en persoonlijke service belangrijk vinden.

De juiste maat wordt telkens opgemeten door de ervaren lingeriestylistes. Zij helpen u verder bij uw zoektocht naar uw perfect zittend setje, prachtig badpak of verleidelijk slaapkleedje.

Zo zijn wij er zeker van dat u bij Caline buiten stapt met een goed gevoel en een extra dosis zelfvertrouwen.

Lingerie Caline Nieuwpoort

In april 2013 werd een tweede lingeriewinkel overgenomen, Albert-I-laan 261 in Nieuwpoort-bad. Ook deze winkel was reeds jaar en dag een gekende en gewaardeerde lingeriewinkel aan de kust.

Bij Caline Nieuwpoort richten we ons naast dames ook op heren met een uitgebreid gamma ondergoed, bad- en nachtmode. Ook voor de heren kiezen we enkel merken met een goede pasvorm en uitstekende kwaliteit.

Dames kunnen bij Lingerie Caline Nieuwpoort terecht voor een uitgebreid gamma lingerie, nacht- en badmode. Ook hier enkel de beste kwaliteit, met oog voor trendy collecties. Wij gaan voor tevreden klanten die graag terugkomen.